zidolek 1 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie o starciu tych dwóch telefonów? Który byście wybrali i dlaczego. Z mojego szybkiego rozeznania wynika, że zarówno cenowo jak i technicznie telefony są podobne. No i tu mam dylemat - który wybrać? Znalazłem aukcje obu telefonów na alledrogo i raczej kupiłbym telefon na którejś z nich, przy okazji prosiłbym o ich weryfikację, zwłaszcza chińczyka, czy wszystko z nimi w porządku (na pierwszy rzut oka wygląda, że są ok). Nexus 4 549zł Xiaomi 599zł Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 weź Sziaomi zawsze to nowsza konstrukcja Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dokładnie. Xiaomi górą Cytuj Link to post Share on other sites
zidolek 1 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Możecie jeszcze w jakimś stopniu zweryfikować aukcję, na której jest sprzedawany Xiaomi? Sprzedawca wydaje się ok. Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 (edytowane) Niby wysła z PL, a kupiło od niego 200 ludzi, nie ma negatywów. Wydaje się uczciwy. Mimo wszystko to wolałbym jednak żebyś wszystko zakupił u xiaomiforsale.com - wtedy masz pewność, że oryginał, do tego akcesoria sobie dobierzesz, a gwarancję (w razie czego) realizujesz we Wrocławskim serwisie. Edytowane 11 Listopada 2015 przez QuYoshi Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Bierz na xiaomiforsale.com,ja też jestem za xiaomi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts