Skocz do zawartości

Intel i5-4690K + GTX 980 TI

Recommended Posts

Witam!

Dzisiaj zestaw ode mnie. Pozostawiam wam do oceny.

http://www.morele.net/inventory/info/cLsy7P/

Jezeli jest w nim cos nie tak to zapraszam do dyskusji.

Moc zasilacza jest taka a nie inna ze wzgledu na rezerwe dla oc procesora i karty oraz ramu. Jak wiadomo zasilacze nie lubia pracowac na najwyzszych obrotach oraz sa najwydajniesze na poziomie ok 75% wykorzystania.

Plyta glowna testowana na roznych podzespolach w oc i wypada bardzo dobrze ze wzgledu na genialne uefi.

Potwierdzi to Lipton z morele.net

Dysk uzywany przeze mnie od 2 lat. Jest niesamowicie cichy jak na hdd lecz moze to byc tylko zaleta dobrego egzemplarza.

Ssd dobrze wypada w testach i ma naprade dobry stosunek jakosci do ceny.

Na temat super flower nie slyszalem jeszcze zlego zdania. Naprawde dobra firma. Ciche zasilacze ktore dobrze trzymaja napiecia.

Jedynymi nie sprawdzanymi przeze mnie komponentami sa chlodzenie procesora i obudowa.

Nzxt z chlodzeniem kraken - chcialbym uslyszec opinie o tym polaczeniu i czy dolozenie do tej obudowy wentylatorow 120 i 140 od bq pure wings bedzie dobrym posunieciem ku ciszy i temperatury.

Nie bardzo rozumiem, jaki sens ma ten temat? Jeśli nie szukasz pomocy przy złożeniu dla siebie kompa, a jedynie tworzysz na papierze to pomyliłeś miejsca.

Jeśli jednak to pierwsze:

http://forum.benchmark.pl/forum-9/announcement-13-jak-poprosi%C4%87-o-pomoc-w-dziale-komputery-zestawy-komputerowe/

Kupując towar nie płacisz tylko na sprzęt, a również za gwarancje i podejście serwisu do sprawy jeśli coś Ci się kiedyś skiełbasi. 

Rozważ sprzęt EVGA ;)

Wygląda jakbym pracował dla nich i ich reklamował, ale nie.. po prostu mnie kupili w 100%  swoim podejściem i zamierzam ich polecać wszędzie gdzie się da.

Edytowane przez Ten_Wredny