mateusz346 0 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Siema pomóżcie wybrać mi jaki lepszy fon czy Iphone 4 16Gb czy Sony Xperia E3 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Z tych dwóch zdecydowanie lepszy jest iphone 4,sony xperia E3 będzie się strasznie zacinać.Tylko te dwa wchodzą w grę? Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz346 0 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Z tych dwóch zdecydowanie lepszy jest iphone 4,sony xperia E3 będzie się strasznie zacinać.Tylko te dwa wchodzą w grę? Tak tylko te dwa. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jakieś uzasadnienie czemu tylko te dwa? Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz346 0 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Jakieś uzasadnienie czemu tylko te dwa? Obecnie posiadam tego sony lecz mam zamiar zmienic na iphone 4 ( ale i tak nie sprzedam sony zostawie na czarną godzine. i pytam czy warto przesiąść sie z tego sony na iphon'a Edytowane 8 Listopada 2015 przez mateusz346 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jeśli jesteś ograniczony tylko do tych dwóch i zdecydowanie ip. Mam 4 miesiące Xperię E (zastępczy) i miałem już jej dosyć po tygodniu, strasznie się zacina, nawet podczas prostych czynności. Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz346 0 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jeśli jesteś ograniczony tylko do tych dwóch i zdecydowanie ip. Mam 4 miesiące Xperię E (zastępczy) i miałem już jej dosyć po tygodniu, strasznie się zacina, nawet podczas prostych czynności. No tak jak pisałem wyżej "Obecnie posiadam tego sony lecz mam zamiar zmienic na iphone 4 ( ale i tak nie sprzedam sony zostawie na czarną godzine. i pytam czy warto przesiąść sie z tego sony na iphon'a" Tez sie czasem mi wiesza własnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Bierz iphone 4 i się nie zastanawiaj. Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz346 0 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Kupiłem Iphone4 16gb i jestem zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts