skyrevolt 0 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Cześć Kupiłem i zainstalowałem coda z wszystkimi dodatkami, ale gdy wchodzę w menu gry nie mogę wejść do mulitplayera, gdyż nie mogę kliknąć w ikonę. Ktoś miał ten sam problem lub wie co zrobić? Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Zaktualizuj drivery i chyba jest juz jakis patch. Powinno być ok. Aktualnie wyszedl im niezly crap i gra jest praktycznie niegrywalna na teksturach ultra. Potrzeba wiecej niz 4GB VRAM i miniumum 8GB RAM Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Panowie działa komuś BO3 na najnowszej kompilacji win10? Zaraz osiwieje, przeinstalowanie gry Windowsa nic nie daje sprawdzenie spójności na steam też nic. Jakieś pomysły? Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Wiesz co mam oryginała i całkiem możliwe ze po instalacji threshold 2. Gra mi sie wiesza na logo Treyarch Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Już doszedłem co było przyczyną nie uruchamiania się. Jeśli macie wersję Windowsa 10 N to trzeba ponownie zainstalować media furure pack. Może komuś się przyda Link to post Share on other sites
Recommended Posts