Golczyk 0 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Witam serdecznie. Mam pytanie tak jak w tytule tematu, który telefon jest lepszy? Zależy mi przedewszystkim na wytrzymałej baterii, oraz żeby można było robić na nim kilka rzeczy jednoczeście tj. Messenger+ muzyka bez zacinania się. Prosiłbym również o uzasadnienie wyrobu. Dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Tylko takie masz do wyboru? Cytuj Link to post Share on other sites
Golczyk 0 Napisano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Tylko takie masz do wyboru? Tak Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Z tych dwóch wziąłbym Huawei'a, bo po przygodach z moją Xperią E długo nie zaufam tej serii.. I ogólnie Y635 zbiera lepsze opinie względem E4. Sporo osób mówi, że czasami nie da się nawet odebrać połączenia (mówię o Sony), aż tak się zacina. Edytowane 7 Listopada 2015 przez jutjub 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts