Sfilip 0 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witam, Prosiłbym o pomoc w wyborze telefonu do około 1600zł, raczej nie chciałbym przekraczać tej kwoty. Aktualnie mam dylemat; myślę nad tymi dwoma telefonami: LG G4 i Samsung Galaxy S6. Za tę kwotę mogę albo nabyć nowego LG, albo kupić używany S6 nawet z gwarancją. S6 z tego co wiem jest nieco lepszy pod względem niektórych parametrów (pamięć itd.). Szczerze mówiąc najbardziej zależy mi na dobrym 'aparacie fotograficznym', a obydwa w/w smartfony takowy mają. Osobiście bardziej podoba mi się S6 jeśli chodzi o design, za G4 przemawia większy ekran (często coś oglądam na mojej moto g ) Proszę o jakieś porady. Pozdrawiam! PS: Czy aparat forograficzny w S6 w prównaniu z S6 Edge jest taki sam? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Obydwa są bardzo dobre jednak S6 to najlepszy flagowiec tej generacji. Lepszy ekran, aparaty porównywalne jednak G4 ma lepszy tryb manualny, S6 jest wykonany znacznie lepiej. Ma też szybszy procesor ale tego akurat jest niezauważalne. Za 1600 już widywałem na olx nówki a za 1700 to już spokojnie więc lepiej kupić nowy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 S6 i S6 edge mają taki sam aparat fotograficzny,różnią się tylko zakrzywionym ekranem i minimalnie lepszą baterią w s6 edge. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sfilip 0 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Dzięki za pomoc, poczekam z zakupem fona do grudnia, a nuż trochę stanieje s6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts