maly_wrobelek 44 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witam, jutro do około 13:00 muszę kupić nowego smartfona dla brata (wyjeżdża za granicę, stąd ograniczenie czasowe) Wymagania: Cena maks 800zł, najlepiej do 500 zł Raczej popularny model, żeby był dostępny od ręki w jakimś z wymienionych marketów: MediaMarkt, MediaExpert, Neonet, Euro, Komputronik Telefon będzie używany do dzownienia, smsowania, korzystania z facebooka i messengera, youtube. Atutem byłby przyzwoity aparat i LTE, ale nie zamierzam dopłacać dużych kwot do tych rzeczy. Najlepiej jakaś znana marka (lepsze wsparcie w razie gwarancji),ale może być polski chińczyk (np. myPhone). OS raczej android, ale rozważymy i Windowsa. Jakie modele polecacie? Bo muszę teraz przekopać cały internet żeby wiedzieć co warto wziąć... A dużo jest modeli Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Xiaomi Redmi 2 kupione na xiaomiforsale Cytuj Link to post Share on other sites
maly_wrobelek 44 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Xiaomi Redmi 2 kupione na xiaomiforsale Wszystko ładnie pięknie, ale nie uda mi się podjechać jutro do sklepu i kupić go na miejscu. A jutro brat około 15 wyjeżdża. Dlatego zasugerowałem wyżej wymienione sklepy, bo mam je w moim miasteczku. Znalazłem takie coś, jest dostępne w moim sklepie, wydaje się być ok? http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/honor-4c-czarny.bhtml#opis Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Motorola Moto G 2 generacji. Na androidzie do tej ceny i dost na miejscu najlepszy Z windowsa Lumia 730 albo 640 1 Cytuj Link to post Share on other sites
maly_wrobelek 44 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Motorola Moto G 2 generacji Ciekawa opcja, dostępna w pobliżu, ale niestety tylko w wersji 1 sim, a musi być dual. Lumia 730 Za drogi jednak... 640 Wygrywa aktualnie ze względu na cenę konkuruje moim zdaniem z Honorem 4C na androidzie który też jednak dorgawy... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts