rawjabko 0 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witam Poszukuje dobrego smartfona z systemem android wyświetlacz od 5.0 cali wielkości ramek wokół ekranu , waga , grubość nie mają znaczenia ,chce kupić telefon na allegro ,tylko nowy . Smartfona będę używać do : słuchania muzyki , robienia zdjęć , przeglądania internetu , dzwonienia . Najważniejsze wymagania : 1.Dźwięk z głośników i ze słuchawek . 2 przejrzysty interfejs ładna nakładka z ciekawymi i różnymi funkcjami . 3.Przerabianie zdjęć dodawanie masy ciekawych efektów . Moje subiektywne wybory : 1. Htc one m8 2. Htc one m8s Jestem otwarty na propozycje ! Z góry dziękuje za pomoc Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 HTC mają bardzo słabe aparaty. Zerknij za Sony Xperia Z2. Trochę gorzej wydajnościowo prezentuje się LG G3 (z powodu rozdzielczości ekranu), ale to też dobry wybór. Link to post Share on other sites
rawjabko 0 Napisano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jeszcze wchodzi motorola x play . Porównywałem zdjęcia Htc one m8 były dla mnie dobre i wystarczające nie jestem osobom czepiającym się ilości szczegółów . Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Bierz Sony xperia Z2 Link to post Share on other sites
rawjabko 0 Napisano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 chodzi o to że mój obecny telefon to sony Xperia Z1 i nie chce znowu sony . A tak wo gule co jest lepsze lg g3 czy sony z2 ? Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Sony xperia Z2 jest lepsza,bo G3 mimo że ma lepszy aparat to potrafi zamulić przez zbyt dużą rozdzielczość do możliwości procesora,ale ma to niby być naprawione gdy dostanie 6.0 i ma słabą baterię która przy standardowym użytkowaniu wytrzyma dzień pracy,ale przy intensywnym pół dnia i po baterii,podczas gdy w Z2 trzyma 2 dni ze spokojem. 1 Link to post Share on other sites
rawjabko 0 Napisano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Ale sony słabo gra a mi właśnie zależy na dobrym dźwięku i zresztą htc ma duo kamerę i przeróżne opcje można robić ze zdjęciami i jeszcze tryb zoe . No nie wiem ? Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Na głośnikach stereo gra nieźle,ale wiadomo że htc gra najlepiej,ale zawsze można kupić głośnik bluetooth do Z2 na słuchawkach gra bardzo dobrze,a co do aparatu to htc one m8s ma lepsze aparaty od M8,ale do Z2 nie ma startu poza tym htc one m8s ma słabszą wydajność. Edytowane 7 Listopada 2015 przez Deusjarek 1 Link to post Share on other sites
rawjabko 0 Napisano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 To który jest najlepszy pod każdym względem : lg g3 sony Xperia z2 htc one m8s m8 . Jak wybrać to tak żeby nie żałować potem . Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 S5 choć go tu nie ma albo Z2 Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 S5 ma lepszy ekran i aparaty,ale Z2 ma lepsze wykonanie,baterię i 3gb ram, S5 ma 2gb ram.S5 na słuchawkach także gra bardzo dobrze. Link to post Share on other sites
GergG 134 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Za ok. 1500 kupisz LG G4 Link to post Share on other sites
rawjabko 0 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Samsung s5 mi się wo gule nie podoba . No nie wiem z tych dwóch lg g3 czy sony Xperia Z2 . No i jak ta Motorolla moto X play wypada na tle tych telefonów ? Edytowane 8 Listopada 2015 przez rawjabko Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Z2 dłużej trzyma na baterii i szybszy jest. (od g3) Nie ma się co zastanawiać Edytowane 8 Listopada 2015 przez ArioX Link to post Share on other sites
rawjabko 0 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Wybrałem Sony Z2 mam nadzieje że będzie to bardzo dobry wybór . Dziękuję za pomoc;)))) Temat do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts