Fabek9 0 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Tak jak w temacie - poszukuje używanego smartfona do 300 zł. Zastanawiam się nam LG Leon, ale może macie jakieś lepsze propozycje. Zależy mi na tym by telefon "nie mulił" i miał androida 5.0. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 A może coś z Windows? np lumia 635 1gb ram,jeśli zależy tobie aby płynnie działał. Cytuj Link to post Share on other sites
petekolakowski 17 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Nie ma telefonów z Androidem które nie mulą. Prędzej czy później, to tylko kwestia czasu. Taki system. Miałem LG G3 i też zamulał że hej. Bierz Lumię zobaczysz co to znaczy szybki system. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Bo G3 zamula przez zbyt dużą rozdzielczość do możliwości procesora,gdyby dali full hd to by nie zacinał,a oni dali QHD,ma to niby być naprawione gdy dostanie 6.0,ale co z tego będzie zobaczymy. Cytuj Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Mam do sprzedania Galaxy S3 z Archidroidem 3.0.2, który o dziwo nie zamula. Ma już trochę śladów użytkowania ale ciągle jest jary. W komplecie z dodatkową powiększoną baterią. Jak jesteś zainteresowany to zapraszam na priv Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts