OrientMantis24 0 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Hej! Jakiego chińczyka wybrać w okolicach 800zł? Do czego będzie smartfon i co jest w nim dla mnie ważne(od najważniejszego do najmniejszego): 1. Internet, szybkość działania, duży ekran 2. Aparat, custom romy, dobra bateria, metalowa wykonanie 3. Dobry aparat, stockowy rom, ciężar, grubość Moje typy to: Umi Iron (ok. 32k Antutu, 3GB Ram, 800zł, metalowa obudowa, możliwość wgrania systemów przez Umi Rootjoy - nie wiem jakie jest wsparcie ) Letv One (ok. 50k Antutu, 3GB Ram, 900zł, metalowa ramka, średnio zoptymaliowany Rom) Meizu M2 Note (ok. 31k antutu, 2GB Ram, 750zł, Flyme OS) Meizu Metal (ok. 50k Antutu, 2GB Ram, 750zł + VAT, metalowa obudowa, Flyme OS) - premiera 24 listopada bodajże Co Wy o nich myślicie? Na ile większa ilość Ramu pomaga? Brać lepszy procek czy 3GB Ramu? Dzięki z góry za odpowiedź!!! Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Widzę że wyniki w antutu są na 1 miejscu Ja bym jeszcze dołożył Xiaomi Redmi Note 2 prime albo bez prime jeśli Ci starczy 16gb lub jeszcze Mi4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts