xfire25 1 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Witajcie. Wczoraj rano dotarł mój nowy nabytek i od tego czasu zdążyliśmy się zaprzyjaźnić. Jakoże TV wypuszcza obraz w formacie 16:9, a ja mam monitor 21:9 wpadłem na pewien pomysł. Po co mam tracić dodatkową przestrzeń roboczą? Oczywiście dzięki funkcji Screen Split dzielę sobie ekran w proporcji 16:5 co daje mi po lewej stronie obraz full hd jednakże podczas powiększania czy to przeglądarki korzystającz magicznego F11 czy też wideo w internecie mam nieszczęsne czarne paski i nie mogę tam dać np. odtwarzacza muzyki Oczywiście w firefox istnieje skrót ctrl+shift+M i mogę usunąć pasek z jednej strony i poszerzyć ten z drugiej ale to nic nie daje. Zatem moje pytanie: Czy potraficie powiększać wideo na wymiary przeglądarki, a nie na wymiary monitora? Opcja ctrl+scroll jest mało dokładna i czasochłonna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts