Gramnalajcie 0 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Witam mam problem z zmiana rozdzielczości w grze o tuż gra mi się włacza na rozdzielczości 1024x768 a jak chcę zmienić na rozdzielczość 1920x1080 to wyskakuje mi D-sub nie prawidłowy sygnał czy jakoś tak a na pulpicie mi ta rozdziałka normalnie działa tylko jak chce w grze counter strike to właśnie ten d-sub wyskakuje Oto mój monitor LG 22MP57HQ-P (IPS, 5ms, HDMI) http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=67240 Karta Graficzna to Ge Force GTX 960 jak wchodzę w panel sterowania Nvidia i później dostosuj rozmiar i pozycję pulpitu to tam piszę że rozdzielczośc wbudowana to 1024x768 choć mój monitor posiada rozdziałke 1920x1080 sterowniki to monitora wgrałem oprócz jakiegos split screena i Lg color czy jakoś tak Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Masz monitor FHD, grafikę GTX 960 i masz to połączone kablem z epoki kamienia łupanego? Oświeć mnie proszę dlaczego? Podłącz monitor kablem HDMI i problem zniknie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gramnalajcie 0 Napisano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 ok dzięki problem jakoś sam się rozwiązał coś sobie popykałem i problem znikł i mogłem sobie zmienić normalnie rozdzielczość Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Nie zmienia to faktu, że masz podłączony najnowszy sprzęt kablem analogowym, którego się standardowo używało 20 lat temu. Teraz żeby uzyskać możliwie najlepszą jakoś obrazu trzeba podłączyć monitor do karty kablem cyfrowym HDMI, DVI, Display Port (DP). Cytuj Link to post Share on other sites
Gramnalajcie 0 Napisano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 ok dzięki postaram się załatwić kabel hdmi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts