Dyczek 0 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam. Mam jeden wielki dylemat który telefon wybrać dla mojej kobiety w cenie ~1800 zł.Telefon głównie będzie wykorzystywany do podstawowych czynności typu dzwonienie, smsowanie, korzystanie z internetu, oglądanie YouTube, słuchanie muzyki, robienie zdjęć oraz okazjonalnie granie.Od telefonu wymagam:-5"+-Android-NowyOdpadają telefony od Samsunga, LG, Apple oraz Sony.Jeden wielki dylemat o którym wspomniałem dotyczy tych oto telefonów:-Xiaomi Mi Note -Xiaomi Mi Note Pro-Huawei Honor 7-ZTE Nubia Z9 Max-ZTE Nubia Z9 Lite-Lenovo Zuk Z1Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Lenovo Zuk Z1 Czysty android,dobra bateria. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Bierz Honora. Świetne urządzenie. Teraz jest ich sporo na allegro bo dają je w plusie. Widziałem już wczoraj za 1279 i kilka za 1300. Bardzo korzystna cena no i normalny serwis w Polsce Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts