WhiteFaethon 3 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Witam serdecznieZa tydzień wyjeżdżam w trasę po europie, dlatego muszę w miarę szybko się dowiedzieć, który tablet zakupić. -Budżet jakim dysponujesz: około 600 PLN -Gdzie i jak zamierzasz dokonać zakupu: Allegro -Wolisz nówkę czy może być używany: Raczej nówka -Preferowany rozmiar wyświetlacza: 8 cali? Generalnie nie mam co do tego preferencji -Preferowany system mobilny: Nie wiem który będzie lepszy w moim przypadku. Nie mam żadnego pojęcia. Nigdy nie miałem tabletu. -Do czego będziesz używać urządzenia: Służyć ma mi głównie do: - Grania w wolnych chwilach (słyszałem, że na tabletach da się grać także w takie starsze gry typu Hirołs 3 czy fallout), - Do czytania książek- Oglądania filmów czy też seriali.- Z rzadka jako nawigacja offline -Najważniejsze wymagania: Przede wszystkim ma być jak najbardziej wydajny oraz w miarę przyzwoity czas na baterii, choć priorytetem jest jednak wydajność. -Rodzaj połączenia z internetem: Tylko i wyłącznie Wi-FiZ góry dziękuję za szybką pomoc i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
ichigo10 4 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Polecam Samsung galaxy tab 4. Samsung robi z tej serii dosc stabilne tablety. Zadnych rewlacji ale przyjemnie sie ich uzywa w dadatku ma ładny wyswietlacz. Cytuj Link to post Share on other sites
petekolakowski 17 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ja polecam tobie Kiano 8.9 3g MS z Windows 10. Śmiga jak złoto ale wyświetlacz ma 8.9 cali. Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
WhiteFaethon 3 Napisano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Z tego co widzę, to ten kiano jest na systemie windows 8.1. Naprawdę nie ma nic lepszego w tej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts