Nominaw 0 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Witam ! Mam ważną prośbę . Co musialbym wymienic w moim komputerze bylo dobre fps w głównie csgo poniewaz teraz zdaza mi sie nawet spadek do 25 klatek. Oto mój komputer: CPU: Intel i3-2130 GPU: AMD Radeon 7350 1GB Płyta Główna : Nigdzie nie chce sie wyswietlic Ram : 8 GB Pamiec twardego dysku : 500 GB Błagam o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Ationx 129 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Przede wszystkim karta graficzna do zmiany, bo to co masz to jakiś śmieszny produkt z marną wydajnością. Marka i model zasilacza? Tylko uprzedzam, że tego nie sprawdzisz żadnym programem, musisz otworzyć obudowę. Cytuj Link to post Share on other sites
Nominaw 0 Napisano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2015 (edytowane) Przede wszystkim karta graficzna do zmiany, bo to co masz to jakiś śmieszny produkt z marną wydajnością. Marka i model zasilacza? Tylko uprzedzam, że tego nie sprawdzisz żadnym programem, musisz otworzyć obudowę. Czy ten zasilacz jest taki wazny bo kompletnie sie nie znam i na razie nie moge otworzyc obudowy Edytowane 30 Października 2015 przez Nominaw Cytuj Link to post Share on other sites
Ationx 129 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Tak, zasilacz to podstawa przy modernizacji komputera. Bez znajomości jego dokładnego modelu nawet nie ma co prowadzić dalszej dyskusji. Cytuj Link to post Share on other sites
Nominaw 0 Napisano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Tak, zasilacz to podstawa przy modernizacji komputera. Bez znajomości jego dokładnego modelu nawet nie ma co prowadzić dalszej dyskusji. Dokładniej posiadam ten komputer http://www.mediamarkt.pl/zestaw-acer-aspire-m1935,id-860424i wiem ze to byl zły zakup Cytuj Link to post Share on other sites
Ationx 129 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 To nadal nic nie mówi o zasilaczu... Jednak podejrzewam, że będzie śmietnik, także do wymiany w pierwszej kolejności. Budżet? Cytuj Link to post Share on other sites
Nominaw 0 Napisano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2015 (edytowane) To nadal nic nie mówi o zasilaczu... Jednak podejrzewam, że będzie śmietnik, także do wymiany w pierwszej kolejności. Budżet? 1000 zł starczy ? trudno okreslic poniewac komputer będę zmieniał dopiero w Grudniu Edytowane 30 Października 2015 przez Nominaw Cytuj Link to post Share on other sites
szarak512 48 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Przyjdź w grudniu Cytuj Link to post Share on other sites
Nominaw 0 Napisano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Pr no to poprostu załużmy ze teraz kupuje a mój budżet 1000 zł no to poprostu załużmy ze teraz kupuje a mój budżet 1000 zł To nadal nic nie mówi o zasilaczu... Jednak podejrzewam, że będzie śmietnik, także do wymiany w pierwszej kolejności. Budżet? co myslisz o tej karcie ? http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx950-2048mb-ddr5-128b-wf2-oc-gv-n950wf2oc-2gd-707403/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts