Ekoiks 1 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Cześć,na PS3 zdaje się, że wszystko działa jak należy, ale na PC jest problem. Moja kiera to Thrustmaster T150. Sterowniki zainstalowane, w wersji 5, więc OK. Dobrze działa mi ETS 2, a mam problem z innymi grami - GTR Evolution czy LFS.W GTR wykrywa moją kierownicę w górnym okienku w ustawieniach sterowania, w dolnym mam "Default keyboard" i czasem Logitech G27, nie mogę przeciągnąć swojej ani nic. Próbowałem utworzyć swój profil, ale nie mogę ustawić skręcania... Ok, zacząłem wyścig na profilu Thrustmaster Force Feedback Wheel i po prostu wszystko wariowało - sama skręcała, biegi się same zmieniały itd. Masakra. Na dodatek w którymś momencie w grze myszka przestaje mi klikać, za każdym razem - restart kompa konieczny lub odłączenie i podłączenie myszki pod USB. Co robić? Na PS3 wszystko jest OK, więc to może wina sterowników luib innego problemu, to mój inny temat: http://forum.benchmark.pl/topic/193862-co%C5%9B-przymula-na-mocnym-pc/?do=findComment&comment=1989006 Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Napisz do supportu po angielsku , mi odpowiedzieli tego samego dnia i zrobił się z tego chat. T150 to nowy produkt wiec można się było spodziewać małych potknięć. Popróbuj na innych grach BTW. To twoja pierwsza kierownica? Czym się kierowałeś ? Dowiedziałem się ,że pod koniec listopada / grudzień wyjdzie edycja T300RS/GTE z pedałami T3PA i na nią się zasadzam. Mi w wyborze pomogło http://www.thrustmaster.com/sites/default/files/product/forcefeedback_wheelbenchmarkuk.pdf Cytuj Link to post Share on other sites
Ekoiks 1 Napisano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Napisz do supportu po angielsku , mi odpowiedzieli tego samego dnia i zrobił się z tego chat. T150 to nowy produkt wiec można się było spodziewać małych potknięć. Popróbuj na innych grach BTW. To twoja pierwsza kierownica? Czym się kierowałeś ? Dowiedziałem się ,że pod koniec listopada / grudzień wyjdzie edycja T300RS/GTE z pedałami T3PA i na nią się zasadzam. Mi w wyborze pomogło http://www.thrustmaster.com/sites/default/files/product/forcefeedback_wheelbenchmarkuk.pdf Czekam na kontakt Supportu, ale już przez ich e-mail dowiedziałem się, że to prawdopodobnie normalka przy tej grze i kiera jest sprawna. Ten sam problem jest ponoć z G27. Ogólnie nakręciłem wideo i zrobiła się niezła burza - jest już na 2 forach zagranicznych: To moja pierwsza kierownica i dostałem ją w prezencie. Jestem bardzo zadowolony, jest świetna - gra się 100 razy lepiej niż na padzie czy klawiaturze, no ale dwie uwagi: - nie ma gumy na całej powierzchni, choć to jakby nie przeszkadza za bardzo, PRO nie jestem, - ten problem, który nagrałem, bardzo chciałbym grać w Dirt 3 komfortowo, z wibracją. Skąd to info o komplecie T300RS z T3PA? Jakiś oficjalny news? Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Masz dodatkowe urządzenia podpięte do płyty ,jakie ? http://www.buycoms.com/Article/6051/ASUS_MAXIMUS_IV_GENE_Z-04.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Ekoiks 1 Napisano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Żadne. Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) dziwne na dfgt nie ma problemów. Napisz do Luksona może on będzie wiedział. Edytowane 4 Listopada 2015 przez mistrz Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Skąd to info o komplecie T300RS z T3PA? Jakiś oficjalny news? Po prostu się zapytałem :-) I mi odpisali , więc chyba żadna tajemnica to nie jest. Pytanie: Hello , im writing to you from Poland. Can you tell me when will be avaible pack T300RS/GTE with T3PA pedals in stock? Waiting for your respond. Przemek Odpowiedź: Dear Mr. JA Regarding your inquiry. The estimated date of arrival in stock is late November - beginning of December. Nonetheless, the date of arrival can be submitted to changes and it also depends on the retailers' interest in distributing this bundle. Edytowane 5 Listopada 2015 przez kabaret10 Cytuj Link to post Share on other sites
Ekoiks 1 Napisano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Fajnie jakby zrobili pack z shifterem. Przecież 3 pedały nie mają sensu bez niego. Wiadomo jak z ceną? Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Fajnie jakby zrobili pack z shifterem. Przecież 3 pedały nie mają sensu bez niego. Wiadomo jak z ceną? Można się domyśleć że coś koło 1500 będzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Ekoiks 1 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Można się domyśleć że coś koło 1500 będzie. Chodziło ci o to? http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition Co prawda jest to kierownica Ferrari do tego shifter i ma się świetny, profesjonalny zestaw. Edytowane 9 Listopada 2015 przez Ekoiks Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Chodziło ci o to? http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t300-ferrari-integral-racing-wheel-alcantara-edition Co prawda jest to kierownica Ferrari do tego shifter i ma się świetny, profesjonalny zestaw. Ta cena jest w funach , nie w eu... 1 funt szterling =5,97960689 złotego polskiego To jest 2400 panie profesorze ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Ekoiks 1 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Wiem, ot nie spojrzałem na twoje 1500, napisałem z automatu jak tylko to zobaczyłem. Kurde, takie coś z shifterem - marzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts