Damianos500 0 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 mam do wyboru sony xperia z2,samsung s5,lg g3 i motorola play x. Zależy mi na szybkości systemu,spoko aparacie i dobrym dźwięku. Który będzie najlepszy? Czy każdy jest taki sam?Xperia Z2-podoba mi się,ale strach przed grzaniem się,aparat taki sobieSamsung S5-nie wiem co o nim powiedzieć,jakoś nie jestem przekonanyLG g3-fajny niestety przycina czasemMotorola-czysty android kusiKtóry bedzie najlepszy? Nie polecajacie innych w grę wchodzą tylko te 4 smarfony. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Z2 się nie grzeje - jest z tych najlepszy Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ja osobiście chyba bym wybrał moto x, jakoś wyjątkowo zachęciło by mnie wsparcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Damianos500 0 Napisano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Po pierwsze dzięki za pierwsze opinie Co do wsparcia motrolki 6.0 andka chyba nie dostanie.. Cytuj Link to post Share on other sites
Belatha 0 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ja osobiście mogę polecić Motorolę X, fajna sprawa kumepl ma Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 (edytowane) Co do wsparcia motrolki 6.0 andka chyba nie dostanie.. Przecież ma już zapowiedzianą O_o http://www.benchmark.pl/aktualnosci/motorola-plany-zwiazane-z-aktualizacja-smartfonow-do-androida-6-0.html Motorole mają długie wsparcie. Edytowane 29 Października 2015 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Motorola moto x wcale taka szybka nie jest jak to się może wydawać. Ma bardzo słabą optymalizację i na zagranicznych forach o tym piszą, na polskich również. Ja bym go skreślił i brał coś innego. Sam go miałem w ręce kilka dni, myślałem, że skoro tak zachwalają ten czysty android to będzie bomba, ale nie była. Widocznie lagi co jest niedopuszczalne. Idź do sklepu choćby pobaw się nią, i pobaw się note4/lg g4. Różnica kolosalna. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Z ww. najlepsza będzie Xperia Z2, ma najmniej słabych stron jednak jest trochę cegłowata i po kilku minutach przegrzewa się przy nagrywaniu filmów 4k. LG G3 potrafi zamulić i ma słabą baterię, Samsung z touchwizem też potrafi zamulić a Motorola odstaje wydajnościa od reszty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts