Bam_bert 0 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam chciałbym kupić komputer do gamingu oraz stremu do kwoty 5,5/6kPosiadam 2 monitorywww.morele.net/monitor-samsung-s27d390hs-ls27d390hs-en-641234/Proszę o pomoc w złozeniu dobrego i funkcjonalnego komputera http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_pazdziernik_2015?page=0,18opłaca sie ? Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Chcesz dociągać budżet do końca skupiając się na wydajności ? Wiedz, że tutaj zestaw taki będzie mniej opłacalny. Z drugiej strony można domknąć budżet do końca i skupić się na podzespołach typu obudowa, zasilacz, SSD. Szykujesz sobie w ten sposób zestaw pod modernizację w przyszłości. Najbardziej polecałbym Ci jednak opłacalny zestaw za mniejsze pieniądze. Niemniej. i5 6600K nie dostaniesz w takiej cenie. Obecnie jest on bardzo słabo dostępny a jeżeli jest, to w takiej cenie, że lepiej brać i7 4790K. Cytuj Link to post Share on other sites
Ationx 129 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Zamierzasz podkręcać procesor? Jak rozumiem nie grasz na dwóch monitorach, tylko na jednym, a drugi jest do podglądu jakichś tam dodatkowych rzeczy? Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Raczej ciężko będzie grać na dwóch monitorach z ramką po środku .... Cytuj Link to post Share on other sites
Ationx 129 Napisano 30 Października 2015 Udostępnij Napisano 30 Października 2015 No ja wiem, ale widziałem i takich, którzy właśnie na dwóch monitorach z ramką na środku chcieli grać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts