kruku33 0 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Hey, Mam 2 pytania do ekspertow: 1) karta grafiki to Asus Strix GTX970 OC - pytanie jaki ma display port? Czy jest to mini, czy standard? szukalem i porownywalem zdjecia po necie, ale nie widze jakiejs roznicy 2) obecnie mam podlaczony pc po hdmi-hdmi z tv. chce podlaczyc go z monitorem kablem display port-hdmi. czy bede mogl ustawic osobne dwa obrazy (np jeden pulpit wirtualny na tv, a drugi do pracy na monitorze) - tzn na tv leci jedno a display port na 2 monitorze pokazuje drugie? czy bedzie to tylko extended desktop? Dzieki serdeczne! Cytuj Link to post Share on other sites
tomaszkomputer 0 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 1 mini 1 normalny z tego co zauważyłem po tym zdjęciu http://www.pcprojekt.pl/var/image/produkty/ea54635c04dc736ec388ae69523130c9.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
piotr7543 101 Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 1 displayport standardowy i 1 HDMI ten po prawej a te 2 jeden nad drugim to DVI jak dasz jednym wyjściem na 2 wejścia to obraz będzie ten sam na obu ekranach. do TV daj HDMI a do monitora Displayport i po sprawie, resztę ustawisz sterownikami Nvidii Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kruku33 0 Napisano 29 Października 2015 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 dziekuje serdecznie, jestescie najlepsi! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts