chwast135 0 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Potrzebuję jakiegoś taniego smartfona, żeby trochę posłużył do 300 zł. Co polecacie i co sądzicie o sony xperia m? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Lumia 635 w wersji 1gb ram,sony xperia m będzie się zacinać Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 31 Października 2015 Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Bierz śmiało co kolega radzi Cytuj Link to post Share on other sites
cop1976 14 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 A ja powiem tak. Po wielu pochlebnych opiniach tutaj zakupiłem lumie i jak dla mnie to nie można tego smartfonem nazwać. Bardzo mało ciekawych aplikacji, te co są mają milion reklam, obsługa kart pamięci kuleje. Sam telefon chodzi w miarę szybko i bez zacięć, ale tak samo jest na androidzie gdy nie ma żadnych aplikacji zainstalowanych. Zero możliwości modyfikacji interfejsu. Jedyne co dobre, to dobra jakość rozmów i bardzo dobry GPS. Reszta poniżej krytyki. Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 No tak, kup budżetowa lumie i narzekaj. Nie instalujesz aplikacji na androidzie? Przecież ta Xperia zaraz tak zmyli, że można nią będzie o podłogę rzucać. Bardzo dobra propozycja w drugim poście Cytuj Link to post Share on other sites
cop1976 14 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 A co ma za znaczenie jaki model lumii gdy chodzi o brak aplikacji w sklepie? Ja nie mówię, że lumia to zła propozycja, ale jeśli ktoś chce smartfon do czegoś innego niż Facebook i przeglądanie internetu, ewentualnie nawigacja GPS, to lumia odpada według mnie... I mówię z doświadczenia, gdyż mam telefon i na Windowsie i na androidzie... Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Google i Microsoft podpisali umowę o końcu wojny patentowej i jest szansa,że będą aplikacje google na Windows 10. Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Jeśli chcesz Androida to szukaj jakiegoś z 1 GB RAMu. W tej cenie dostaniesz raczej w bbrandach, ale taki myPhone Fun 4 może być dobrym rozwiązaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Co do myPhone, muszę powiedzieć że jako były posiadacz fun3 i next-s byłem mocno zawiedziony tym, że oba miały defekty jak do mnie dotarły, jak po wymianie gwarancyjnej wróciły to z innymi defektami Nie wiem czy to ja mam szczęście do telefonów (lumia 625 po wymianie gwarancyjnej na l635, ale zamiast uszkodzonych wibracji, ekran mruga jak politycy od swych obietnic wyborczych, ale tylko przy najniższym podświetleniu) czy po prostu myPhony tak mają. Also posiadałem model z klawiaturą, ale nie pamiętam nazwy, to w nim soft się krzaczył i był połowicznie przetłumaczony xd Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Myphone ma wątpliwe wykonanie,kuleje pod względem stabilności i optymalizacji oraz serwisu gwarancyjnego z którego prędzej czy później będzie trzeba skorzystać bo również często się psują,zapewne brak aktualizacji. Cytuj Link to post Share on other sites
TheReeD 2 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Lumie będą okej - tak jak wyżej koledzy wspomnieli A może SIII mini? jeśli chcesz andka koniecznie Z Sonego nie ma co chyba wybierać, a w chińskie telefony bym się nie pchał. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts