aleksiejs 52 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Budżet: najlepiej do 100zł Jakiej myszki obecnie używasz: A4Tech X-748 extra fire Jaką masz obecnie podkładkę: A4TECH BLOODY B-081 Z jakich wartości DPI korzystasz: 3000 Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: nie gram w fps W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): raz na tydzień partyjka league of legends Ile przycisków używasz w myszce:5 Chwyt:palm grip Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2 Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: około 13cm Dlaczego chcesz zmienić mysz: stara nadaje się do wymiany Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Mysz do pracy (grafika, pisanie stron www), używam wysokiego DPI bo tak mi wygodnie, aktualna jest dosyć ciężka, ale nie jest to wada, liczba przycisków: minimum 2 pod kciuk, ppm, lpm, scroll w pionie Generalnie jestem bardzo zadowolony z tej myszy, którą używam w tym momencie, ale ma już 3.5 roku, jest katowana codziennie w tygodniu po 8-12 godzin więc się trochę zużyła Z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Tycha 4794 Napisano 28 Października 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Bloody Blazing A9 będzie ok. IMO warto jednak dopłacić do CM Alcora, jeśli używasz myszki 8-12 godzin dziennie, ponieważ ta po prostu świetnie leży w dłoni. Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Bierz CMStorm Alcor, świetna mycha. Bardzo wygodna, dobrze wykonana, lekka i posiada dobry sensor. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Dzięki za rady, Bloody Blazing A9 wygląda nieźle, bardzo podobna do tej, którą mam teraz, jeśli chodzi o CM Alcor to zbytnio mi się wizualnie nie podoba, ale jeśli będę miał okazję w jakimś sklepie wziąć ją do ręki i faktycznie będzie taka wygodna to może się zdecyduję. W A4tech bardzo podoba mi się, że kabelek jest opleciony Jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Kupiłem CM Alcor i wygląda ok, rolka mogłaby trochę lżej chodzić, ale na 4k dpi lepiej mi się pracuje niż na 3200 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Jaką masz ustawioną czułość w Windzie? Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Gdzieś na 80% powyżej zaczyna trochę wariować Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 No to ustaw na 6/11 i dopiero wtedy dopasuj DPI. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Nie no, na 80% przy 4k DPI jest komfortowo Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Ale i nieprecyzyjnie. Mnożnik dla 6/11 wynosi 1 i pod żadnym pozorem nie powinno się tej wartości przekraczać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts