vougzter 0 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (edytowane) WItam was potrzebuje częsci do nowego komputera obecnie posiadam i3 4160, 8gb ram, oraz gtx 460, tak wiec potrzebuje wszystkiego (prócz dysków twardych) Czyli Processor, Płyta, Ram, Grafika, Cooler i ew. zasilacz (obecnie posiadam 6 letniego Corsair 520HX) no ale nie wiem czy da on rade z czymś nowym, ze względu ze od jakiegoś czasu nie orientowałem się co jest obecnie najbardziej opłacalne, i ew przyszłościowe (Dx12, etc) piszę tutaj z prośbą do was o doradzenie mi czegoś. Zastosowanie komputera : GRY Maksymalna kwota : 4500 Których części potrzebuję : Grafika, Ram, CPU, Mobo, Cooler, ew. Zasilacz Czy będę podkręcać sprzęt? : TAK Rozdzielczość mojego monitora i model: Full HD(wymienie niedługo i tak) Edytowane 25 Października 2015 przez vougzter Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11369 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Jaka obudowa ? Cytuj Link to post Share on other sites
domcia21 2 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Odnośnie zasilacza to da radę Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1235 41 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 obecnie posiadam i3 4160, 8gb ram Jaką masz płytę pod to i3? Ram też się może nadać do dalszego użytku... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts