michal.rutkowski 3 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Zaktualizowałem win 7 do win 10. Obraz z kamery wbudowanej w laptop wyświetla mi "do góry nogami". Nigdzie nie mogę znaleźć ustawień jak to zmienić. Spotkał się ktoś z Was z takim problemem? Cytuj Link to post Share on other sites
digiben 2 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sterowniki. Sprawdziłeś na stronie producenta sprzętu czy laptop przeszedł jakiekolwiek testy pod 10tką? Cytuj Link to post Share on other sites
michal.rutkowski 3 Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sterowniki od producenta laptopa i płyty głównej, czy kamery? Cytuj Link to post Share on other sites
digiben 2 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (edytowane) WSZYSTKIE sterowniki do laptopa powinieneś pobrać ze strony producenta. Nie ma znaczenia czy to chipset, lan, czy wspomniana kamera. Odwrócony obraz do góry nogami jest wynikiem problemu ze sterownikiem. Już miałem taki przypadek. Edytowane 25 Października 2015 przez digiben Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts