jetmax2424 1 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Witam. Jako, że pod wpływem emocji i niektórych napojów rozwalilem swojego LG l5 drugiej generacji potrzebuje smartfona do 500zł używanego. Obojetnie jaki system itd. Przepraszam za nazwe tematu. Nie wiem jak zmienić, a pisałem na szybko Edytowane 24 Października 2015 przez jetmax2424 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Szukaj Sony Xperia Z. Tak troche wychodzi ponad 500 o 50-70 zł ale w tej cenie na androidzie to jedyna sensowna opcja No może jeszcze Motorola Moto G albo E 2 generacji Jeśli chodzi o Windowsa to za ciut ponad 500 kupisz nową Lumie 640 Cytuj Link to post Share on other sites
jetmax2424 1 Napisano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Czy iphone 4s za 350 zł w dobrym stanie od kumpla to dobra cena? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Bardzo dobra Cytuj Link to post Share on other sites
nockruka 0 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Bierz tego 4s i się nie zastanawiaj, używanego dostaniesz za około 500 zł więc cena niezła. Ewentualnie jak Ci nie przypasuje to sprzedasz go za więcej niż kupisz Cytuj Link to post Share on other sites
sekond 3 Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 W tej cenie spokojnie możesz sobie kupic nowy telefon. Wiele sklepów ma promocje na LUmie. Na przykład zobacz sobie w jakiej cenie obecnie w Euro jest Lumia 535: http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/nokia-lumia-535-pomaranczowy.bhtml - kupisz za niecałe 4 stówki a masz dobry, duży wyświetlacz, gwarancję. W tym zakresie cenowym jeszcze niezły jest ten telefon: http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/goclever-quantum-600-czarny.bhtml- Goclever. Może nie jest to taka znana marka ale oferuje dobre parametry. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Goclever. Może nie jest to taka znana marka ale oferuje dobre parametry. Oferuje też brak wsparcia programowego, a serwis kuleje i trzeba czekać czasem miesiącami na naprawę, bo czekają na dostawę części. Cytuj Link to post Share on other sites
nockruka 0 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Lumii 535 nie polecam. Problem z dotykiem, tragiczny multitouch. Sprzedałam szybciej niż kupiłam. Podobno druga seria miała nie mieć tych problemów. Ogólnie WP nie polecam, ale co kto lubi. System dość prosty, przyjemny ale boli brak aplikacji i gier (a zamienniki nie zawsze się znajdą). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts