Acpusanxi 0 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Witam. Szukam wydajnego telefonu w przedziale 1000-1200 zł ale jestem skłonny dorzucić 100-200 zł jeżeli na prawdę różnica w wydajności będzie znacznie większa. Chodzi mi o dobry procesor 4-8 rdzeniowy, aby płynne było poruszanie się miedzy otwartymi aplikacjami 2-3 GB Ram, jednak lepiej 3 pojemna bateria aby spokojnie przetrwał cały dzień na średnim użytkowaniu wyświetlacz nie większy niż 5.5" i w miarę dobry (HD-Full HD, kąty widzenia, dobra widoczność w jasnych pomieszczeniach) Na aparat nie kładę większego nacisku aby wystarczał do podstawowych rzeczy. W tej chwili moim faworytem jest Huawei Honor 6, nie zauważyłem lepszych w tej cenie. Ale jeszcze chce tutaj zapytać o poradę aby mieć pewność że to trafny wybór Z góry dzięki! Edytowane 24 Października 2015 przez Acpusanxi Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Może jeszcze znajdziesz LG G2 Z inynch to Xperia Z3 compact albo Z2 Galaxy S5 Huawei P8 Asus Zenfone 2 Albo jeszcze OnePlus One lub Xiaomi Mi4c 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 1+1 z gwarancją door to door zamawiasz za 1289 zł z wysyłką kurierem z angli,czas dostawy równy tydzień, bez dodatkowych opłat,bardzo płynny system cyanogenmod,3GB ram,bardzo dobra wydajność,dobry ekran,jedynie aparat średni. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 W sumie oneplus one tutaj wygląda sensownie. Bateria dobra, soft genialny, aparat dobry, jednak 4 liter nie urywa. W rozmiar pasuje, budżet też. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 W sumie autor nie wymaga od aparatu żeby był bardzo dobry,więc 1+1 by tutaj pasował. Cytuj Link to post Share on other sites
Acpusanxi 0 Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Poczytałem trochę na temat 1+1, zdaję się że jego cena od samego początku jest stała więc nie wiem czy nadal jest tak atrakcyjny. A jakie macie zdanie o honor 6? Na papierku za bardzo się nie różni od 1+1, a jak jest w testach wydajnościowych? Próbowałem jakieś znaleźć to na wiele nie trafiłem. Albo nie występują oba smarfony w danym zestawieniu albo mają podobne wyniki. Możecie podsunąć jakieś linki? Gdyby wydajność była zbliżona to jednak wolę 5 calowy wyświetlacz. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Benchmarki i cyferki to nie wszystko. Wydajnościowo 1+1 będzie znacznie lepszy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts