NaRaKu 0 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Witam.Jutro wybieram się na obejrzenie telefonu LG G3Sprzedawca chce za neigo 950zł (telefon posiada 17miesięcy gwarancji, dystrybucja Orange). Myślę że jeszcze 20zł na co nieco bym ustykał także 930zł za ten telefon o dobry deel ?Na co zwracać uwagę przy kupnie telefonu używanego ?Jak sprawdzić IMEI oraz oryginalność telefonu ?Pozdrawiam http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/wink.gif Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jak ma papiery że był kupiony z Orange to nie masz co się martwić że to podróbka,co do G3 cena świetna,tylko że przez bezsensowną rozdzielczość cierpi na tym bateria i szybkość działania,niby na 6.0 ma przyspieszyć,aparat ma bardzo dobry. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Imei jest pod baterią i z boku pudełka No na ogólny stan. Jeśli będzie folia albo szkło to zdjąć bo maskuje rysy i jak będziesz go chciał kiedyś sprzedać to może być problem albo jeśli nie chciałbyś nic kleić to też lipa. Jeśli nie będzie miał nic do ukrycia to zdejmie. Cytuj Link to post Share on other sites
Alpi 352 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Na co zwracać uwagę przy kupnie telefonu używanego ? G3 często pękają w okolicach mikrofonu czy podczerwieni. Cytuj Link to post Share on other sites
NaRaKu 0 Napisano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Mam ten telefon. Zakupiłem za 900zł Telefon posiada kartę gwarancyjną podbitą. Nie ma w tej karcie daty sprzedaży, oraz IMEI. Czy orange mając IMEI telefonu wie kiedy był sprzedany telefon ? Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sama karta gwarancyjna nic jest nie warta, liczy się dowód zakupu czyli faktura którą Orange dodaje wraz ze swoją kartą gwarancyjną a pewnie ani tego ani tego drugiego nie masz, tak? Napisz na PW to Ci pomogę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts