Sebcio 1 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 witam mam problem z moim Galaxy S ni z gruchy ni z pietruchy padł mi rom tak chyba mawia sie na system w telefonach z Androidem ) wyświetla nazwę telefonu ,później ładuje devil Kerela ,przeskakuje do takie ładowania coś jak Windows 7 i tyle zatrzymuje sie i ładuje się w kółko ,wgrany był cynamogen mod (devilkernel),co mogę teraz zrobić wgrać jakoś czysty rom czy jakis recovery mode ? ,telefon ma roota jesli to ważne . Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Możesz przywrócić ustawienia fabryczne z poziomu recovery. Cytuj Link to post Share on other sites
Sebcio 1 Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 w jaki sposób tego dokonać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 http://www.hard-reset.com/samsung-i9000-galaxy-s-hard-reset.htmlchodzi o Factory Reset. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts