Perez 0 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 § Budżet: 300 zł - 500 zł § Jakiej myszki obecnie używasz: steelseires Rival § Jaką masz obecnie podkładkę: cooler master swift-rx L § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Moba, League of Legends § Ile przycisków używasz w myszce: 4 ( 2 to cofnij/do przodu na boku ) § Chwyt: palm grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka): 13cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: nie jestem zadowolony z precyzji, trochę ciężka § Uwagi: brak uwag co do wyglądu, pragnę jedynie zaznaczyć, że chce zmienić mysz ze względu na precyzje, nie wiem czym jest to spowodowane, może SS rival jest za duży dla mnie ( wcześniej miałem A4tech OPTO 013D, ale musiałem ją zmienić gdyż starły się ślizgacze ), albo kabel haczy o biurko ale wcześniej nie było tego problemu. Nie potrzebuje podświetlenia Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Nie znajdziesz precyzyjniejszej mychy, co najwyżej równie precyzyjną. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Perez 0 Napisano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2015 To proszę o propozycje bo mi się wydaję ze kabel od rivala jest trochę zbyt sztywny i ta myszka jest dla mnie za duża oraz za ciężka jest jakaś mniejsza myszka od ss ? Cytuj Link to post Share on other sites
niebieskibobofrut 1 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 (edytowane) Na podstawie wlasnego doswiadczenia(w lola gralem 3 sezony, teraz cs) Zowie ec2 evo, odrobine gorszy sensor ale jest mniejsza tak jak chciales, sam uzywam i moge polecic. Sensei raw, tez mniejsza o jakies 0,5 od senseia, uzywalo sie jej swietnie, symetryczna, sensor ciupinke gorszy niz w zowie ale takiej roznicy nie da sie odczuc, fajne oprogramowanie od ss, mozliwosc regulacji hz(w starszych grach zowie potrafi wariowac). Edytowane 22 Października 2015 przez niebieskibobofrut 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Sensei raw, tez mniejsza o jakies 0,5 od senseia Ke? Senisei i Sensei RAW są dokładnie tej samej wielkości. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
niebieskibobofrut 1 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 haha, mialo tego tu nie byc, pomylilem sie i zapomnialem zedytowac, masz racje Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts