Sergio07 1 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Siem Potrzebuje dobrej drukarki laserowej czarny tylko do biura, dużo druków i tanie zamienniki co polecicie? Cytuj Link to post Share on other sites
kam_kuch 5 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jako że wyjechałem z domu na studia magisterskie musiałem zabrać ze sobą drukarkę; model HP M1132 MFP. Jest to urządzenie wielofunkcyjne, które służy mi już dobrych parę lat. Zamienniki są naprawdę tanie: ceny od 30zł, wydajność około 2000 stron. Szybko okazało się że rodzicom brak drukarki w domu bardzo doskwierał więc szukałem dla nich jakiegoś sprzętu w granicach 300zł. Zależało im na samej drukarce, bez skanera. Wiedziałem że najlepszym wyborem będzie urządzenie ze sprawdzonymi przeze mnie tonerami. Zakupili więc oto taki model: http://www.ceneo.pl/17565025 Drukarka naprawdę świetna i niewielka. Jeśli zależy Ci na bezprzewodowym podłączaniu to za około 330 złotych masz wersję z WiFi. Jakość druku jest na naprawdę wysokim poziomie. Co do zamienników to tutaj masz porównanie cen do niej: http://www.skapiec.pl/site/cat/43/comp/1025285 Cytuj Link to post Share on other sites
TZG 4 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Siem Potrzebuje dobrej drukarki laserowej czarny tylko do biura, dużo druków i tanie zamienniki co polecicie? Jeżeli nie potrzebujesz skanera, to nic nie przebije drukarki HP P1102DW z WiFi i bardzo tanimi tonerami (np. u mnie 28,13 zł na 2000 stron przy 5% zaczernieniu). Często nazywa się ją drukarką nie do zajechania. Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Popieram przedmówcę, ten model jest bardzo często polecany i na pewno tani w utrzymaniu, masz duży wybór markowych zamienników (active jet, actis, asarto) ale i takich typowych no-name Cytuj Link to post Share on other sites
mareczek891 0 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 ja mam ten model juz od kilku lat, działa jak należy, co do zamienników to ja kupuje w sklepie bestprint24.pl mają tam tanie, ale markowe zamienniki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts