paulaaa 0 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam, Przymierzam sie do kupna smartfona do 1000 zł. Zależy mi przede wszystkim na dobrych zdjęciach i wytrzymałej baterii. Wybór ograniczylam do modeli zawartych w temacie ale nie jestem pewna który z nich wybrać. Zaznaczę ze nie interesują mnie gry, telefonu używam głownie do przeglądania internetu. Z gory dziekuje za podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Oczywiście że G2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 G2 to nadal świetny smartfon tylko pamiętaj że wersja 32GB jest na rynek koreański,więc nie będzie działać lte i nie jest realizowana gwarancja producenta w Polsce,więc kupuj wersję 16GB. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Jest też wersja 32 GB na rynek europejski, ale nie było dystrybucji polskiej. Ale działać LTE będzie, chociaż o gwarancji możesz raczej zapomnieć. Jak się ładnie uśmiechniesz, to może grzecznościowo naprawią jakąś pierdołę typu port usb/mini jack. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ale gdyby problem był poważniejszy to jesteś wtedy bez telefonu,niech bierze wersje 16GB. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
paulaaa 0 Napisano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Czyli wybór prosty:) wielkie dzięki za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts