Ten_Wredny 2047 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 (edytowane) Witam, pobrałem i zainstalowałem sobie aplikację Heroes III HD na andka, ale po włączeniu mam sam dźwięk a ekran jest czarny, o dziwo dotyk działa, mogę normalnie klikać w menu w grze (sugeruje po dźwiękach), tylko mam ciągle czarny ekran... Dzieje sie tak tylko przy Herosach.Wymuś renderowanie GPU oraz wyłącz nakładki sprzętowe nic nie daje.Mój fon to Galaxy A7. Pomógłby ktoś? Edytowane 21 Października 2015 przez Ten_Wredny Cytuj Link to post Share on other sites
Milkovsky12 6 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Skąd pobrałes ta grę?;-) Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Z internetu Miał ktoś podobny problem? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Z internetu Yarr?To masz odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Google Play to też internet Panowie. Wiadomo czemu może się tak dziać? Ludzie mają z tym problem i ponoć chodzi o sterownik graficzny. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 No to jak innym też nie działa, to coś spierdzielili z softem i trzeba czekać na aktualizację. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts