trebacz626 5 Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Wybrałem ten projektor i mam pytanie: jak mogę połączyć go bezprzewodowo z komputerem i ps3? W innym wypadku musiałbym ciągnąć dwa 7m kable. Na całość nie chcę przeznaczyć więcej niż 1800-2000zł. Chyba, że możecie polecić jakiś bezprzewodowy projektor w tej cenie? Z góry dzięki za pomoc . Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 musiałbym ciągnąć dwa 7m kable tak, plus (jeśli zajdzie taka potrzeba) po 5m zastosować wzmacniacz sygnału cyfrowego 1800-2000zł weź coś od BenQ lub NEC Cytuj Link to post Share on other sites
trebacz626 5 Napisano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2015 tak, plus (jeśli zajdzie taka potrzeba) po 5m zastosować wzmacniacz sygnału cyfrowego Czyli nie ma możliwości bezprzewodowego przesłania? I źle się zrozumieliśmy, jeśli nie mogę przesłać tego bezprzewodowo to w koszt całkowity wliczam koszt kabli i listew. Także na projektor zostaje te 1600. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 nie no jest za ekstra ~półtoraka dostaniesz nadajnik z odbiornikami działający w standardzie hdmi inna sprawa, ile ty chcesz wydać na te kable, 2m kosztuje jakieś 30zł... Cytuj Link to post Share on other sites
trebacz626 5 Napisano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2015 2 kable 7m razem ponad 100zł plus listwy i montaż. To może zostanie z 1700 na projektor. Po prostu wybrałem projektor w danej cenie i chciałem się zapytać czy da się to zrobić jakoś taniej bez ciągnięcia tych wszystkich kabli. Teraz widzę że się nie da. A tak w ogóle to dzięki za dotychczasową pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts