jarmel 0 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam zakupiłem sobie kamerkę internetową i mam dosyć dziwny problem. Otóż po zainstalowaniu sterowników system jakby nie wykrywa karty graficznej, nie mogę włączyć żadnej gry itp, ponieważ wyskakuje błąd "system nie wykrył karty graficznej" czy coś w tym stylu. Po odinstalowaniu kamerki wszystko spowrotem jest ok. O co chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 sterowniki kamerki gryzą sie ze sterami od karty graficznej instalowałem stery z płytki czy ściągałeś nowsze z neta Cytuj Link to post Share on other sites
jarmel 0 Napisano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Z płytki, w necie raczej nie mogłem nic znaleźć, to jest Acme CA02 Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 jaki system? Jezeli XP to: http://www.acme.eu/uploads/drivers/vide ... driver.rar jeżeli inny to trzeba kombinować z trybem zgodności Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts