przemo48 0 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Witam od jakiegos czasu mam problem z internetem a mianowicie taki ze w windowsie jak pinguje to mam ping miedzy 15 a 20 a jezeli chce pograc w csgo to skacze mi do 400 a nawet do 1000.Jest to strasznie uciążliwe ja juz nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic.Dzwonilem do operatora za pierwszym razem powiedzial ze musi cos byc w komputerze wiec przeinstalowalem komputer na nowo nic na nim nie bylo problem nadal wystepowal.Druga rzecz stwierdzili ze jest spalony router bo strasznie wysoki ping byl w konsoli.Dzisiaj wymienili router ping w konsoli faktycznie zmalal ale w grze typu csgo nadal skacze do 500 i wyżej.Jezeli ma ktos jakies pomysly to piszcie. Cytuj Link to post Share on other sites
piotr7543 101 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 karta sieciowa, podłącz kompa kablem zamiast Wifi Cytuj Link to post Share on other sites
przemo48 0 Napisano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2015 mam podłączony przez kabel do routera nie przez wifi tylko puszczone jest przez kabel do routera Ma ktos jakies pomysly? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts