TheMaverickMX 1 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Witam, nie wiem czy w dobrym dziale napisałem. Czy owym programem, można wyświetlać temperatury cpu i gpu podczas grania na ekranie? Jeśli tak to jak to zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
Mike4321 9 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Cześć. Msi Afterburner domyślnie instaluje się z Riva Tuner Statistic Server. Zasobnik systemowy będzie wyświetlał dwie ikonki. Msi Afterburner (samolocik) i Riva Tuner (monitor). Wejdź w Afterburner w zakładkę Settings -> Monitoring tam skonfigurujesz sobie paramtery, wartości które mają być wyswietlane w OSD tj. temperatury GPU, CPU, procent użycia procesora itp., potem kliknij na Riva Tuner Statistic serwer zaznacz opcje Show On Screen Display i skonfiguruj sobie miejsce, wielkość czcionki jaka ma być wyświetlana na ekranie. To wszystko ;-) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TheMaverickMX 1 Napisano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Przecież jest poradnik na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
TheMaverickMX 1 Napisano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2015 nie patrzałem czy jest poradnik ;d tak ogólnie to sam znalazłem jak ustawić, bo mi się nie chciało zekać na odpowiedź xd Tak jeszcze zapytam, bo mnie to zastanawia, czy Steam albo origin może uznać to za cheat i mogę bana za to dostać np. grając mecz turniejowy w CS:GO? Cytuj Link to post Share on other sites
Safodo 0 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 nie patrzałem czy jest poradnik ;d tak ogólnie to sam znalazłem jak ustawić, bo mi się nie chciało zekać na odpowiedź xd Tak jeszcze zapytam, bo mnie to zastanawia, czy Steam albo origin może uznać to za cheat i mogę bana za to dostać np. grając mecz turniejowy w CS:GO? Nie bo nie ingeruje w pliki gry... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts