danieloslaw1 154 Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam Mam pytanie odnośnie sceny miłosnej z Ashley! Jak to zrobić ? Kiedy ta scenka sie zdarzy??? Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 bedziesz to miał przed lądowaniem na ostatniej planecie - tam gdzie rozegra sie ostateczna bitwa z Sarenem fabuła cie poprowadzi sama - jesli sie starales o nia to po tym jak wybierzesz lot do tego układu z Sarem (Ilos chyba) masz dwie opcje - rozegrac ją albo nie Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jest jeszcze jedna opcja rozegrac scene z kosmitka Link to post Share on other sites
Dragon 5 Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 z kosmitką? tego nie wiedziałem Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 nazywa sie lelani czy jakos tak Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 nazywa sie lelani czy jakos tak Fail :twisted: :twisted: :twisted: doktor Liara Tsoni ja jestem na najlepszej drodze do spotkania z Ashley tylko narazie robie sobie poboczne misje Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ale pamietalem ze imie zaczynalo sie na L hehe Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ale pamietalem ze imie zaczynalo sie na L hehe Ja o moim wykładowcy byłem w stanie powiedzieć tylko tyle że do tej jego nazwisko jest na "G" w poniedziałek na egzaminie zobaczę go pierwszy raz na oczy Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 chłopaki, pamięta któryś z Was co się stało z Garrusem po wypełnieniu jego misji ? :> po tym jak zabiliśmy doktora, była z Garrusem krótka pogawędka.. my spadaliśmy do normandi a Garrus.. no właśnie, co on ze sobą zrobił ? pamięta ktoś ? :help: Link to post Share on other sites
Recommended Posts