Music 0 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) Siemka. W salonie zaproponowali mi niezbyt ciekawe telefony, przy czym musiałbym płacić za nie największa stawkę. Oto one: - Sony Xperia M4 Aqua, - Lg Stylus G4, - Samsung Gand Prime. Znajomy natomiast polecil mi sprawdzić telefony Xiaomi. Cenowo i ogólnie spodobał mi się Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Niestety na jego temat nie ma zbyt wielu opinii, ale porównując go do podanej Xperii wydaje być się lepszy w paru puntkach. Czy zakup telefonu Xiaomi jest opłacalny? Nie potrzebuje czegoś świetnego, ale żeby dawał radę Edytowane 14 Października 2015 przez Music Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Wejdź na forum telchina tam jest o nim dosyć obszerny temat Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 weź sobie Aque Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts