getrovski 0 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Witam tak jak w temacie mam mega dylemat , który telefon wybrać i zwracam się do was , który jest lepszy Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja bym wziął raczej P8. Świetne wykonanie. Nie muli, co zdarza się w G3 przez rozdzielczość. Ma to niby być poprawione w 6.0. Zlbaczymy co z tego będzie Aparat obydwa mają dobry. Który lepszy ciężko mi powiedzieć. Przedni lepszy ma P8 Zamiast P8 świetna opcja to Honor 7 Cytuj Link to post Share on other sites
Liquid Snake 1 Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Przy tych 2 telefonach kierowalbym sie przeznaczeniem, jezeli fotki,design, to P8 - ladniej wykonane, aluminium, troche lepszy aparat , a jezeli o gierki, internet to g3 ma lepszy procek do gier i chyba troszke wiekszy wyswietlacz. Mam g2 i g3 , przy kupnie wygrala cena za jaka dostalem g3, bo tez rozwazalem p8. Edytowane 16 Października 2015 przez Liquid Snake Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts