tsunami 0 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Chciałem kupić samsunga galaxy s5 no ale zobaczyłem ze w sklepie jest samsung galaxy s5 neo . Samung galaxy s5 neo jest sałbszy to widać po podzespołach ale czy jest sens dokładać 200zł do zwykłej s5 która mi sie wgl nie podoba przez te ramki ma gorszy aparat.Chyba nie bedzie takiej roznicy . Prosze o odpowiedzi Dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Warto dołożyć do S5 bo to flagowiec a Neo nie,więc ma większe szanse na przyszłe aktualizacje,S5 ma USB 3.0 a Neo zwykłe USB,przedni aparat lepszy ma Neo,tylni nie widać praktycznie różnicy,wydajność lepszą ma S5,czytnik linii papilarnych,irda i nagrywanie 4k ma S5 a Neo nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
tsunami 0 Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 No to chyba dołożę będę nosił w case go .Trochę nie lubię dokładać do rzeczy bo on kosztuje z 1550 a już od 1690 jest honor 7 Dzięki za szybko odpowiedz. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Honora już spokojnie kupisz za 1600. Popatrz na allegro na różne sklepy Co do casów. Większość urządzeń czy to szklanych, aluminiowych czy plastikowych jeśli długo chcesz utrzymać we wzorowym stanie to musi jakieś etui być i szkło hartowane na ekranie Cytuj Link to post Share on other sites
tsunami 0 Napisano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Niestety muszę kupić w sklepie stacjonarnym Pomocy nie ma w żadnym sklepie stacjonarnym samsunga galaxy s5 juz (w moim mieście ) A musze kupić na miejscu .Co brać innego s5 neo ? Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 A co to za miasto? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts