AmigoToyota 3 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam, mam okropne opóźnienia w LoL'u. Postać reaguje na moje polecenia dopiero po kilku sekundach, jest tak ze skillami i samym poruszaniem się. Według gry mój ping waha się od 70-80, co nie jest pingiem, który przynosi jakieś straszne lagi. Sprzęt mam dobry, więc jestem pewien, że to nie jego wina, w razie czego mogę podać. Z góry dziękuję za pomoc. Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Jak masz internet od Orange to nic nie poradzisz. Edytowane 13 Października 2015 przez CrisPL Link to post Share on other sites
hasati 49 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 W opcjach gry zaznacz opcje, dzięki której postać szybciej reaguje nieważne od posiadanego pingu. Nie pamiętam jak się nazywa. Ale masz ją w opcjach gry, tam gdzie ustawienia detali chyba. Jak będę w domu podam dokładną nazwę tego. Link to post Share on other sites
AmigoToyota 3 Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jak masz internet od Orange to nic nie poradzisz. Nie mam internetu od Orange, mam Netię W opcjach gry zaznacz opcje, dzięki której postać szybciej reaguje nieważne od posiadanego pingu. Nie pamiętam jak się nazywa. Ale masz ją w opcjach gry, tam gdzie ustawienia detali chyba. Jak będę w domu podam dokładną nazwę tego. To przewidywanie ruchu. Nie działa, sprawdzałem Uwaga, edit: W Battlefieldzie 3 na multiplayer mam podobną sytuację, ping to głównie liczby 68.69,70,71, a gra zachowuje się jakbym miał ni wiadomo jak wysoki ping, tzn, po prostu mam lagi. Taki sam ping mam w LoL'u. Prędkość mojego internetu to 200-300kb/s. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji. Link to post Share on other sites
hasati 49 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 (edytowane) Masz PACKET LOSSY może. To jest gorsze niż duży ping. Jak używasz TeamSpeaka wejdź na serwe i kliknij info na siebie tam będzie ile pakietów gubisz i jaki masz ping. Edytowane 15 Października 2015 przez hasati Link to post Share on other sites
Recommended Posts