CichyMors 0 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witam, jestem zainteresowany zakupem IPhona 5s miałem kupić w apple store za cenę 2200zł, z ciekawości zajrzałem na allegro jak wyglądają ceny i można kupić prawie 800zł taniej. Moje pytanie na allegro jest rzeczywiście tyle taniej czy to jakieś podróbki? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Te tanie to refubry z chin bez gwarancji i niewiadomo co ma w środku. Najlepiej z polskiej dystrybucji z fakturą vat 23%. Żadna marża, gwarancja serwisowa i wysyłka z chin Cytuj Link to post Share on other sites
CichyMors 0 Napisano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Dzięki kupie tutaj: http://www.apple.com/pl/shop/buy-iphone/iphone5s chyba będzie najbezpieczniej Edytowane 11 Października 2015 przez CichyMors Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 No tu to tak:) Szukaj od ludzi co dostali na przedłużenie umowy. Allegro albo olx zafoliowane. Jak na olx to tylko odbiór osobisty. Czasem ceny są znacznie niższe Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Już bardziej bezpieczniej się nie da:) ale tak jak napisał kolega wyżej a kupisz taniej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts