Fikumikuz 14 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witam, dzisiaj zabrałem się za sprzątnięcie komputera(alkohol + papier). Wszystko poszło bez problemowo do momentu kiedy odpaliłem PC. Komputer zaczął wydawać dziwny dźwięk i po 5 sekundach wyłączał się, następnie po 2 sekundach odpalał się powtórnie i tak w kółko. Pomyślałem, że wyciągnę kość RAM, komp załapał(dalej wydaje się ten dziwny dźwięk), wyłączyłem go i włożyłem kości w inne kolory slotów i załapał bez problemu lecz dalej wydaję się ten dźwięk. Sprawdzałem temperaturę procesora w SpeedFan oraz sprawdzałem temperaturę Karty Graficznej i jedne i drugie były ok. Siedzę teraz i bardzo mnie denerwuje ten dźwięk sądzę, że pochodzi on z chłodzenia procesora. Cytuj Link to post Share on other sites
xNice 5 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kabel żaden nie wisi gdzieś przy wentylatorach? Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Kabel żaden nie wisi gdzieś przy wentylatorach? Muszę to sprawdzić, wieczorem dam znać bo akurat wyszedłem. @edit Problemu już nie ma, zamontowałem z pośpiechu wentylator w odwrotną stronę. Edytowane 11 Października 2015 przez Fikumikuz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts