art96 2 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam. Proszę o pomoc w wyborze odpowiedniego smartfona. Moje preferencje: -Wyświetlacz powyżej 5" najlepiej by było 5,5" -System Android (płynne działanie) -Slot na kartę Micro SD -Pod uwagę biorę również używane telefony Za odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Z używek to LG G3 Nowy to Huawei Honor 4x LG G4 stylus Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Redmi Note 2 byłby najlepszy jak mogą być chińczyki, odradziłbym branie czegokolwiek na 1 gb ramu jak chcesz płynność. Cytuj Link to post Share on other sites
art96 2 Napisano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Czy kupując takiego "chińczyka" muszę się czegoś obawiać w porównaniu do europejskich telefonów? Jest to firma mi nieznana i wolałbym się upewnić. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Albo jeszcze Meizu M1 albo M2 note. Nie wiem który lepszy bo nie orientuje sie tak w chinolach Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Nie musisz się obawiać, masz punkt gwarancyjny Xiaomi w polsce ( We Wrocławiu ) www.xiaomiforsale.com , kupując z tego sklepu masz pełną gwarancję, dostawe z czech w 3-4 dni. Co do Meizu też ok, mocniejszy jest oczywiście M1 Note, również na niego spójrz- jest oferowany w sieci RTV Euro AGD. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts