Skocz do zawartości

LG G2 kilka pytań,przed zakupem.

Recommended Posts

Witam

Planuje zakupić wyżej wymieniony model...tylko że po necie krąży wiele modeli z Chin. Jak sprawdzić który G2 jest z Polskiej albo Europejskiej dystrybucji ?
I drugie pytanie...obecnie posiadam Nexusa 4,ale tego 8GB(to jest głównym powodem wymiany) czy ta wymiana ma sens ?
Zależy mi na dobrej baterii,wygodny net oraz sms.

D802 wersja 16gb jest przeznaczona na nasz rynek.Dla użytkownika jest jakies 10.6gb.Telefon jest dużo lepszy od nexusa 4.Gdy brakuje pamięci można zakupić mini pendriv otg lib czytnik kart,który posłuży nam za magazyn na np.zdj czy film.Wygodna komunikacja z pc,wkładasz pena,kopiujesz co Ci potrzeba i już.Pen jest mały i to jest całkiem spoko rozwiązanie,jedynem żeby mieć wiecej miejsca.Pozostaje też przechowywanie plików w chmurze ale to jest wygodniejsze.Lg g2 to swietny telefon,jakby miał jeszcze slot na karty microsd to nazwałbym go wręcz idealnym i bezkonkurencyjnym w tej cenie.Sam posiadam i nie zapełniłem jeszcze choć kilka wymagających gier starczy żeby zapchac pamięć.Filmami też łatwo fhd 60 fpsów.Ja filmy trzymam na komputerze a gry nabieżąco wywalam i nie znam takich wymagajacych produkcji,w które bym grał jednoczesnie.Gram tylko w nfs most wanted,mam sporo aplikacji,sporo zdj,muzyki ,kilka filmów i 4gb wolnego.

Przeczytaj też to http://forum.benchmark.pl/index.php?/topic/171615-Gwarancja-serwisowa,-F-VAT-marża-itp.---Jak-nie-dać-się-oszukać?-Poradnik-kupującego

Co do cen. Na allegro chinole nowe są po 500-600 zł. Fake

Nówka to cena ok 1200zł w sklepie

Używany w idealnym stanie i jeszcze na gwarancji ok 800zł