Skocz do zawartości

Smartfon do 1500 na androidzie

Recommended Posts

Hej. Szukam dla kolegi telefonu na androidzie do 1500 zł. 

• mój budżet : 1500
  • gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : obojętne
  • nówka czy używka : nówka
  • preferowany rozmiar wyświetlacza : max 5 cali
  • preferowany system mobilny : android!
  • do czego będę używać urządzenia : -
  • moje najważniejsze wymagania : -

poleciłem mu g4, galaxy s6 (trzeba dołożyć), note 4, meizu mx5. jednak g4 już jest dla niego za duży, więc wszystko z tego odpada. teraz tyle wychodzi tych telefonów, że już nie śledzę tego tak dokładnie. w tej chwili do głowy przyszło mi coś od huaweia. jesteście w stanie coś polecić do tej kwoty?

kolega jest w stanie dołożyć do s6 co wg byłoby świetnym wyborem. ale zależy mu tez na dobrej baterii, a 2550 to trochę mało jak na taki telefon. wypowie się ktoś kto użytkuje ten telefon jak w nim bateria trzyma? recenzje różnie mówią. Honor 7 jest dobrym wyborem tylko musi zobaczyć rozmiar. z3 compact ma tylko 2 gb ram, koniecznie chce 3. moto x play za duża również. jest inna alternatywa niż s6 i honor? 

Z3 compact ma 2gb ramu ale to w zupełności wystarcza. Z5 compact też ma 2 a to najnowszy model. Jeśli by to było zbyt mało to pewnie Sony by wsadziło 3:) rozdzielczość hd tutaj robi swoje. By było full hd to pewnie by dali 3 ale nie trzeba. Nie ma się czego obawiać bo jest bardzo szybka. Nie zauważyłbyś różnicy pomiędzy zwykłą Z3 a compactem. Nakładka Sony też nie jest zbyt zasobożerna więc też na plus.

No niech zobaczy tego Honora

Xiaomi Mi4 też jest dobrą opcją.