dzumms 163 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Hej. Szukam dla kolegi telefonu na androidzie do 1500 zł. mój budżet : 1500 gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : obojętne nówka czy używka : nówka preferowany rozmiar wyświetlacza : max 5 cali preferowany system mobilny : android! do czego będę używać urządzenia : - moje najważniejsze wymagania : -poleciłem mu g4, galaxy s6 (trzeba dołożyć), note 4, meizu mx5. jednak g4 już jest dla niego za duży, więc wszystko z tego odpada. teraz tyle wychodzi tych telefonów, że już nie śledzę tego tak dokładnie. w tej chwili do głowy przyszło mi coś od huaweia. jesteście w stanie coś polecić do tej kwoty? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Do tej kwoty od Huawei to P8 od osoby przedłużającej umowę lub ciut lepszy Honor 7 za 1600. Dobre smartfony Z innych to Samsung Galaxy S5 Sony Xperia Z2 albo Z3 compact Motorola Moto X play z racji na czystego androida HTC One M8. Choć ten mimo 5 cali jest całkiem duży Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2015 kolega jest w stanie dołożyć do s6 co wg byłoby świetnym wyborem. ale zależy mu tez na dobrej baterii, a 2550 to trochę mało jak na taki telefon. wypowie się ktoś kto użytkuje ten telefon jak w nim bateria trzyma? recenzje różnie mówią. Honor 7 jest dobrym wyborem tylko musi zobaczyć rozmiar. z3 compact ma tylko 2 gb ram, koniecznie chce 3. moto x play za duża również. jest inna alternatywa niż s6 i honor? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Z3 compact ma 2gb ramu ale to w zupełności wystarcza. Z5 compact też ma 2 a to najnowszy model. Jeśli by to było zbyt mało to pewnie Sony by wsadziło 3:) rozdzielczość hd tutaj robi swoje. By było full hd to pewnie by dali 3 ale nie trzeba. Nie ma się czego obawiać bo jest bardzo szybka. Nie zauważyłbyś różnicy pomiędzy zwykłą Z3 a compactem. Nakładka Sony też nie jest zbyt zasobożerna więc też na plus. No niech zobaczy tego Honora Xiaomi Mi4 też jest dobrą opcją. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts