Najkoneek 2 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 § Budżet: 170zł § Jakiej myszki obecnie używasz: SS Kana v2 § Jaką masz obecnie podkładkę: Roccat Taito Mid § Z jakich wartości DPI korzystasz: 400 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 45-50cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS:GO § Ile przycisków używasz w myszce: 5, ale mogą też być normalne 3 § Chwyt: fingertip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 12cm? § Dlaczego chcesz zmienić mysz: Poprzednia sie zepsuła § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): wysoki maxspeed?, myszka powinna być symetryczna Dzieki z góry Cytuj Link to post Share on other sites
DOROBAN 11 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Myślałes o SteelSeries Rival Fnatic Edition lub Cougar 550M? Ja mam podobne potrzeby jak Ty, ale szukam też rady. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jak możesz, to wymień po prostu na nową. W tym budżecie ciężko będzie znaleźć coś lepszego od Kany. Ewentualnie spójrz sobie na Abyssusa. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Najkoneek 2 Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jak możesz, to wymień po prostu na nową. W tym budżecie ciężko będzie znaleźć coś lepszego od Kany. Ewentualnie spójrz sobie na Abyssusa. Kupiłem ją za 120zł, a teraz kosztuje 190 najtańsza, także średnio to widze. A Logitech G100s? Z tego co widzę wszystkie do 170zł są praktycznie takie same, a później dopiero od 230 znajde lepszy sensor niż tamte, troche lipa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts