Skocz do zawartości

1500zł:Nowa grafika...??

Recommended Posts

Karta pobiera coś koło ~180W, czyli około 15A.

A twój zasilacz ma dwie albo trzy linie +12V (ich łączna moc w tym zasilaczu wynosi 432W, czyli 36A. Tylko się tym nie sugeruj, że je dodałem, bo bardzo rzadko tak jest, linii się nie dodaje, producent podaje łączne obciążenie linii, czysty przypadek, że wychodzi suma) także się nie martw, spokojnie wystarczy.

Chłopaki o czym wy piszecie nie kupuj tera karty poczekaj na GT300. one nie beda wiecej kosztowały niż 2000 zł ;d a to zapowiadaja sie bardzo dobre karty, jesli potrzebujesz juz teraz natychmiast to GTX 295 i nic innego. tego GTX 295 mozna spotkac już za 1500 zł ;d pozdro

GTX295 i tak nie uciągnie raczej Crysisa 2.

A kanapek od Nvidii bym nie brał - może być to samo, co z 9800GX2 - Nvidia przy wypuszczaniu nowej serii kart zapomni o niej i przestanie się starać z optymalizacją sterowników. Poza tym taka karta ciągnie dużo prądu, grzeje się i jest bardzo nieopłacalna, no i nie we wszystkich grach jest wzrost wydajności.

Ja jeszcze nie kupiłem, na na początku pisałem że karty nie musze kupować "już w tej, chwili", bo nikt nie potrzebuje karty do gierek natychmiast...No chyba że nie ma żadnej :D

Ciekawe, ale sądzę że wersja "podstawowa" GTX350 to będzie 2000zł, a za GTX380 uuu to ze 2800-3400zł jak nic.nVidia ma mocne karty i ceny też.

Chociaż czytałem dużo recenzji GTX 295 i był cały czas na pierwszym miejscu ;d ale z tym grzaniem sie i prądem to racja ale jak masz 1500zł na karte to i reszte musisz mieć niezła więc zasilacz dobry i dobra buda duzo wiatraków i heja... ale ja sie nie znam tak dobrze może pisze głupoty hehe ;d

@pikn94

Człowieku sam masz kartę ATI Radeon HD2000 2600 Pro pfff.Nie dość że dajesz takie teksty to jeszcze piszesz

Nie doczytałem kupiłeś GTX 275 no cóż lipa ale jak chcesz będziesz zmieniał grafike za rok bo nie uciagnie crysisa 2 ;d

to chyba nie umniesz czytać przecież wstrzymał się do wakacji.A co do GTX350 czy GTX380 też jestem nimi zainteresowany w SLI ale myślę że one wyjdą po nowym roku.I skończ w kółko z tym ;d