jmmzon 0 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam wszystkich foumowiczów. Wiem, że temat wałkowany miliony razy, ale mam nadzieję, że mimo wszyskto pomożecie. Otóż szukam smartfona i oto moje wymagania: System: Android Cena: max 1000zł (ani grosza więcej) Wyświetlacz: max 5' Stan: preferowany nowy Pamięć RAM: dobrze by było 1.5GB - 2 GB Zastosowania (wg. kolejności): Muzyka(słuchawki), Internet, czasem Gry Pamięć: 32GB lub karta pamięci Aparat: jakikolwiek DualSIM: zbędny I to z grubsza tyle. Dobrze by było, gdyby był w miare dobrze wykonany, no i by bateria na ten jeden dzień wystarczała. Z góry dziękuję za udzieloną pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
kartofel24 81 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Huawei P8 Lite Asus ZenFone 2 Laser Cytuj Link to post Share on other sites
xNice 5 Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nie polecajcie ludziom badziewia. Jak dołożysz 80zl dostaniesz Nexus 5. Topowy smartfon. Wciąż robi wrażenie. Do 1000 spokojnie kupisz xperie z1 compact. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 To nie takie złe sprzęty no ale są lepsze a Nexus z takimi możliwościami i tylko 16gb wbudowanej pamięci bez możliwości rozbudowy to lekki bezsens. Jakbyś kupił Ferrari i miał ograniczenie prędkości do 140. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts