Nataniel909 0 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 § Budżet:200 zł § Jakiej myszki obecnie używasz:miałem bloody v7 teraz mam jakiegoś taniego titanium § Jaką masz obecnie podkładkę: planuje kupić dużą wersje a4techa za 20 zł aktualnie jakaś szmaciana § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 43cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły):CS GO § Ile przycisków używasz w myszce:standardowe § Chwyt:palm § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:15-16cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz:nie wyrabia sensor zacina doprowadza do szału nie wygodna słabe ślizgacze § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):Wygodna dość spora dobry sensor dobry ślizg Propzycje ss rival , deathadder 2013 wiem ponad moją kase dlatego myśle nad używaną Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jak SS Rival Ci podpasuje kształtem to możesz spokojnie brać. Ewentualnie spójrz jeszcze na Logitech G402. Cytuj Link to post Share on other sites
Nataniel909 0 Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Całkiem ładnie wygląda ten 402 tylko np na allegro jest pare wersji za 160-180 no i po 200 czym to sie rózni ? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ceną. Cytuj Link to post Share on other sites
LovekPL 0 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 (edytowane) Ja polecam alcora Edytowane 4 Października 2015 przez LovekPL Cytuj Link to post Share on other sites
Nataniel909 0 Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Podoba mi sie ten logitech , teraz nem czy ss rival,czy ten logitech , co bedzie lepsze pod podkladke a4tech ? Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Obie myszki będą dobre pod podkładkę z a4techa. Cytuj Link to post Share on other sites
Nataniel909 0 Napisano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Miał może ktoś tego logitecha i by sie o niej wypowiedział wady zalety ? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Najlepiej samemu przymierzyć ją w jakimś Saturnie albo innym MM. Długa, niska, z ostro ściętym prawym bokiem (co mnie np. uwierało) + podpórka pod kciuk, która nie każdemu podpasuje. Sensor na pewno Cię nie będzie ograniczał, więc tym nie musisz zawracać sobie głowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Nataniel909 0 Napisano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Tylko że ja nie mam jakiegoś sklepu z profesjonalnym sprzętem dla graczy co prawda jest z razera ale 270 zł to już dla mnie za dużo. I mam problem teraz czy bedzie pasowała podkładka przyszła materiałowa z a4tech troche dziwnie mi idzie na niej myszka za 20 zł ale myśle że sie przyzwyczaje , i teraz nie mam pojęcia czy tego ss rival czy logitech , słyszałem że ss rival ma dość marne wykonanie ale to naprawili czy coś takiego. Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 słyszałem że ss rival ma dość marne wykonanie ale to naprawili czy coś takiego. Guma szybko się ścierała po bokach i powłoka myszki się łuszczyła, podobno coś tam poprawili, ale trudno ocenić czy są efekty, bo odnowiona wersja jest za krótko na rynku. Nowszą wersja nie ma loga NiP-u na górze pudełka. Cytuj Link to post Share on other sites
Nataniel909 0 Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Aha w takim sensie , tylko u mnie jeszcze wygląda to tak , że np chce zamówić tego rivala to bym musiał zadzwonić/napisać czy jest logo , szczerze jakoś ten logitech 402 bardziej mi przypadł ale wole jeszcze troche poczekać A co sądzicie o kupnie używanego deathaddera ? Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A co sądzicie o kupnie używanego deathaddera ? Zależy za ile i jaka wersja. Cytuj Link to post Share on other sites
DOROBAN 11 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Jak będziesz brał Rivala od SS to pomyśl o nowej wersji: http://pcfoster.pl/artykul/steelseries-rival-fnatic-edition-%E2%80%93-test-myszki/1547-1.html- nie ma żadnych różnic oprócz designu, który wg mnie jest ekstra. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 W cenie pewnie też nie ma różnicy. Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Co do gumy po bokach w SS Rival to nie ma się o co bać, jak się zedrą to bez problemu wymieniają na nową. Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Co do gumy po bokach w SS Rival to nie ma się o co bać, jak się zedrą to bez problemu wymieniają na nową. No nie wiem czy bez problemu bo zostajesz bez myszki na ok. 2 tygodnie ? Cytuj Link to post Share on other sites
FozzY 35 Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 mam tego ss rivala od ponad tygodnia, na poczatku myszka wydawala sie za wysoka, przez ciezko bylo ja wyczuc ale po kilku godzinach lezy w dloni jak nalezy (na dowod krotki filmik z cs go) co do tych bokow, jak narazie nic sie nie zuzylo, mam te poprawiona wersje. kupiona mycha w rtv euro agd (mozesz poprosic aby wyjeli z pudelka, sprawdzisz czy ci pasuje ) Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Serio? Jako dowód chwalisz się akcją z CS GO? 4 Cytuj Link to post Share on other sites
FozzY 35 Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Serio? Jako dowód chwalisz się akcją z CS GO? gdyby myszka była kiepska nic by z tego nie wyszło Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Już się nie pogrążaj, bo bardziej żenującej reklamy nie widziałem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Pado, że gdyby myszka była kiepska to nic z tego - haha Akcja słaba, co rozumiesz pod hasłem kiepska myszka? Co, nie dałoby się klikać czy jak? Bo jakoś nie rozumiem tego stwierdzenia. Ja na Logitechu M90 za 30zł takie akcje robiłem, że ta Twoja może się skryć. Z ciekawości - jaka ranga? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie no, akurat bańki strzelił niebrzydkie, ale taki argument to żenua. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts