zurad 4 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 (edytowane) Poszukuję drona za około 300-400zł ( nie chce przekroczyć 400zł ). Wiem, że za te pieniądze nie kupie niczego z "górnej półki". Dron będzie wykorzystywany czysto hobbystycznie - jakieś latanie nad polami. Miło jakby miał zasięg 60m+ i wytrzymywał więcej niż 15-20min na baterii. Znalazłem coś takiego ( w mniejszym budżecie ): http://allegro.pl/show_item.php?item=5355633310&sh_dwh_token=d0b6dd74a8394345128e20d296cb1c5e Ale nie wiem, czy jest warty swojej ceny ? Edytowane 4 Października 2015 przez zurad Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Do 4 stówek masz ACME Zoopa. w tej cenie jeden z lepszych Chyba że masz możliwość dołożenia to ja bym pomyślał nad Parrotem. Cytuj Link to post Share on other sites
Sicuramente 1 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Kolego zurad, odpuść sobie tego tragicznego Overmaxa już z miejsca. Tak jak wyżej - do 4 stówek od Zoopy lepszego nie znajdziesz. Może czasowo nie jest to czego szukasz, ale w takim budżecie po prostu nie znajdziesz innego. Z drugiej strony zasięg jest już naprawdę okej jak na takiego "niskobudżetowca". Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Dokładnie tak. Zoopa do tej kasy będzie najlepsza. Cytuj Link to post Share on other sites
testuja 26 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 (edytowane) Hej, podepnę się. Myślę o jakimś dronie na start przygody z tą technologią. Wstępny budżet ~500zł. Oczywiście czym porządniejszy, dłuższy czas lotu i większy zasięg - tym lepiej A tak na serio - najbardziej korci mnie możliwość zrobienia zdjęcia z góry, tzn raczej wymierzone, wykadrowane, a nie filmik w ciemno. Rozważałem WLtoys, albo tego proponowanego wcześniej Zoopa (ale nie wiem jak z zdjęciami na nim, chyba się nie da? oraz widziałem parę negatywnych opini odnośnie silników - zacinających/palących się). Co byście proponowali "w tym roku", bo właśnie zauważyłem, że temat troszkę odkopałem Pozdrawiam Edit. w sumie jeszcze atrakcyjnie wygląda: ACME Zoopa Q600, co sądzicie, warto dopłacać? Edytowane 18 Września 2016 przez testuja Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts